İZMİR / BUCA - Mehmet Emin Yurdakul Ortaokulu

Programdan karaler

Nis

Oyun oynarken öğrenebileceğimiz etkinlikler,uygulamalar öğrencilere tanıtılmıştır.

Nis

15-19 Nisan İnternet Haftası kapsamında öğretmenlerimizin yardımıyla tüm sınıf düzeyinde 1 hafta boyunca öğrencilerimize EBA tanıtımları yapılmıştır. Her öğretmenimiz kendi branşı ile ilgili etkinlikleri öğrenciler ile birlikte gerçekleştirmiştir.EBA dan alıştırmalar ve testler gönderilmiştir.

Nis

Teknoloji Tasarım dersinde  öğrenciler güneş enerjisi ile yaptıkları araçları yarıştırdılar.Birinci gelen ekibimiz Babaprolar oldu.Öğrencilerimizi ve öğretmenimiz Cansever KESKİN i tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

İZMİR İNTERNET HAFTASI ETKİNLİKLERİ

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Günü'nden kareler

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü töreninden görüntüler.

Mrt

Kadınlar gününüz kutlu olsun.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Okulumuzda yapılan Yeşilay Haftası etkinliklerinden

Mrt

İyili Gönüllüleri projesi kapsamında Şubat ayı etkinliği olarak sokakta yaşayan hayvanlar için yuvalar yapılmıştır.Okulumuz öğrencilerinin topladığı mamalar sokak hayvanlarına verilmiştir.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ DEYİMLER VE ATASÖZLERİ ETKİNLİKLERİ

Şbt

Geri dönüşüm proje yarışması için öğrencilerimizin yaptığı çalışmalar.

Şbt

Ülkemizde yaşanan ve büyük yıkımlara yol açan 6 şubat depremini yaşamış ve hayatını kaybetmiş tüm vatandaşlarımız için okulumuzda tören yapılmıştır.

Ock

8-14 Enerji Verimliliği Haftası video ve afişlerine aşağıda verilen adresten ulaşabilirsiniz.

Okulumuzda yapılan Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri